Vinnarinlägg för Bubblerooms vårtävling!

30 mars • Tävlingar

I början av mars hade vi en tävling hos Bubbleroom där man fick inför våren välja ut sina favoritjackor från Bubbleroom! Vinnaren för detta blev Emma, ni finner det vinnande bidraget på bild nedan! Jag har kontaktat Emma för att få lite tips och trix!

Dina bästa tips för att få ett bra blogginlägg?
Mina bästa tips för ett bra blogginlägg är att försöka lägga ner lite extra tid på innehållet. Ett snyggt typsnitt på texten är ett plus i kanten! Och även bilder, ett bildlöst inlägg är sååå tråkigt enligt mig. Enligt mig så är det oftast bilderna som gör ett helt inlägg.

Vilka inlägg tycker du att roligast att skriva?
Jag tycker att de roligaste inläggen att skriva är de som handlar om mode, jag älskar att tipsa läsarna om outfits och kläder. Sen så tycker jag också att det är grymt roligt att skriva om inredning och tipsa om fina inredningsdetaljer och hur man kan matcha alltsammans.

Vad är det viktigaste enligt dig när du publicerar ett inlägg med produkter och sätter ihop ett kollage?
Att det går i ungefär samma tema, om det t.ex. är ett kollage på jackor så vill jag gärna att det ska vara samma färg på jackorna. Jag tycker också att det är viktigt att länka till produkterna så att läsarna hittar till produkterna snabbt och enkelt.

För att läsa Emmas blogg och se hela inlägget om jackor kan ni gå in här.