Vinnare av Indiska tävling!

9 maj • Tävlingar

Vi har som ni förmodligen sett lite olika bloggtävlingar, under april månad hade vi en bloggtävling tillsammans med  Indiska där Lotta blev vinnare! Vi ställt 3 snabba frågor till Lotta!

– Dina bästa tips för att få ett bra blogginlägg?
Mitt bästa tips är att samla idéer till inlägg i en anteckningsbok som man bär med sig i handväskan. Eller bara skriva ner allt som dyker upp i huvudet i sin telefon. De roligaste inläggen är ofta baserade på tankar man har precis innan man ska somna eller när man är ute och gör saker. Som när man sitter på bussen och ser människor gå förbi utanför, ser något eller någon som triggar ens minne och associationsförmåga. Det kan leda till intressanta funderingar värda att anteckna.

– Vilka inlägg tycker du att roligast att skriva?
Jag älskar att testa nya saker! Så jag tycker det är otroligt spännande att få ta del av det senaste och skapa en egen uppfattning om nyheter inom smink, kläder och mat bland annat. Det är roligt att kunna inspirera läsarna till att gå ut och testa lite själv också, inte enbart leva genom mina eller andras upplevelser. Det jag brinner för – till och med mer än själva skrivandet – är att fotografera. Ju fler bilder desto bättre!

– Vad är det viktigaste enligt dig när du publicerar ett inlägg med produkter och sätter ihop ett kollage?
Jag kan inte tipsa om produkter som jag själv inte skulle kunna tänka mig att köpa. Därför så skriver jag idag enbart om produkter från företag som jag handlat hos eller vill handla hos. Det känns mer genuint och jag tycker det är väldigt viktigt när man har en livsstilsblogg. Att vara ärlig och utgå ifrån sig själv och sina egna preferenser, inte enbart ta första bästa som är populärt just nu. För i grund och botten så är bloggen en dagbok och det är lite som när jag var liten. Då hade jag en sån där söt liten dagbok med lås på för att hålla obehöriga borta. Där klistrade jag mest in urklippta bilder från leksakstidningar och postorderkataloger på fina saker jag önskade mig. Det är nästan likadant som med kollagen på min blogg idag faktiskt.

Här har ni en sneak peek på inlägget, vill ni läsa hela inlägget eller bara kika in på Fridas blogg gör ni det här!