Om oss

Adtraction affiliatenätverkAdtraction är ett affiliatenätverk. Vi matchar annonsörer med webbplatsägare i ett resultatbaserat affiliatenätverk för digital marknadsföring. Vi erbjuder båda parter en tydlig affärsmodell, total spårbarhet och god service.

Principen för Adtractions affiliatenätverk är att koppla samman företag som vill boosta sin digitala marknadsföring med webbplatsägare som vill tjäna pengar på annonsering, så kallade affiliates eller publishers. Exempel på affiliates är shoppingsidor, prisjämförelsesidor, bloggar och webbplatser som specialiserar sig på en viss typ av produkter.

Våra affiliates får effektiva verktyg för att marknadsföra våra annonsörers produkter och tjänster. Webbplatsens besökare förmedlas vidare till annonsörens butik och vid försäljning utgår provision. Annonsörerna betalar inte för själva annonseringen, utan bara för genomförda transaktioner.

Adtractions nätverk spänner över Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi arbetar enbart med etablerade varumärken och ställer krav på att de produkter och tjänster som marknadsförs är attraktiva. Både annonsörer och affiliates kvalitetsgranskas manuellt innan de ansluts till nätverket.

Vår tekniska plattform ger såväl annonsörer som affiliates full insyn i processen, vilket skapar möjlighet till mätbarhet och uppföljning. Dessutom erbjuder vi marknadens bästa support för båda parter.

Adtraction affiliatenätverk är en del av Adtraction Group.

Adtraction Marketing AB
Birger Jarlsgatan 37
111 45 Stockholm
Tel  08 – 35 92 00
Fax  08 – 55 11 65 57

adtraction.com
blogg.adtraction.com
www.facebook.com/adtraction

info@adtraction.com
support@adtraction.com