Moderna Försäkringar

8 januari • Annonsörer

Adtraction välkomnar Moderna Försäkringar som annonsör!

Moderna Försäkringar erbjuder bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, fritidshusförsäkring och båtförsäkring. Moderna Försäkringars vision är att det mesta går att göra bättre och mer effektivt. Detta leder till att kunderna får bättre och mer prisvärda försäkringar. Det är även därför de kan erbjuda bra provision till alla affiliates.

Moderna Försäkringar har sina rötter i ett av Sveriges äldsta försäkringsbolag, Atlantica – som bildades 1916.

Moderna Försäkringar ingår i en dynamisk försäkringskoncern och kombinerar erfarenhet med nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar de branschen och leder utvecklingen framåt. Moderna Försäkringar Sak ägs sedan 2 april 2009 av det nordiska försäkringsbolaget TrygVesta.

Moderna Försäkringar satsar idag aggressivt på webben och har byggt en hemsida för maximal säljkraft, dvs. för att konvertera besökare till kunder. För att lägga i ytterligare en växel startas nu ett affiliateprogram. Moderna Försäkringar har redan idag konverteringstal på närmare 5 % (via nätet) vilket tyder på att sajten fungerar så som planerat samt att erbjudandena är attraktiva för slutkunderna.

Till en början erbjuds affiliates ersättning för sålda bilförsäkringar, men programmet kommer inom kort att kompletteras med hem- och villaförsäkringar.

Välkommen att bli Moderna Försäkringar affiliate!