Lär känna vinnaren av bästa affiliate under Superweek!

Under Superweek hade vi flertal tävlingar – bland annat veckans bästa affiliate som blev Aftonbladet rabattkoder. Nedan finner ni en bild på hur deras site såg ut under Superweek! Vi har pratat med Josefine på Kickback och ställt lite frågor!

Vilka är ni och vad gör ni?

Vi är Kickback. Ett glatt sällskap med blandade nationaliteter, stationerade i Oslo. Företaget startades av Mats Staugaard, Arne Kepp och Magnus Kolstad och under 2009 lanserades den första tjänsten vid just namnet Kickback, som var Norge och Skandinaviens första cashback-tjänst. 2013 blev KickBack en del av Schibsted Media Group som också äger Blocket, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Prisjakt och många flera. 2015 körde vi igång med VG Rabattkoder och 2016 lanserade vi Aftonbladet Rabattkoder i Sverige och Aftenposten Rabattkoder i Norge.

Hur ser kommande år ut, något skoj som ni kan dela med er?
Vi har många spännande planer som kommer bli officiellt inom en snar framtid.

Vad är det bästa med att arbeta med Aftonbladets rabattkoder?
Det är en kul bransch som ständigt är i rullning, vilket betyder att man måste utmana sig själv och hitta nya vinklar och idéer.

Vad finns det för fördel med att vara affiliate på adtraction?
Adtraction är en av våra största samarbetspartner och vi uppskattar det täta samarbetet. Ni är alltid är snabba och strukturerade vilket underlättar vårt arbete enormt!

Om du skulle vakna imorgon och ha fått en superkraft, vilken skulle du välja?
Jag (Josefine) tycker det hade varit coolt att vara genomskinlig. Härligt att kunna glida förbi folk i köer och och komma före alla in på tåget etc. Jag hade också kolla in hur andra bor (obs! inget creepy) men utan superkraft får jag får nöja mig med Hemnet-annonser och Instagram.

Ni blev veckans bästa affiliate under Superweek, hur tänkte ni inför veckan, gjorde ni något extra?
Det var väldig många bra erbjudande under veckan som vi valde att göra extra synliga i vårt nyhetsbrev, på vår Facebook-sida och med on-site banners.

Vad tyckte ni om Superweek?
Superkul med Superweek! Vi älskar ju grymma rabattkoder och schyssta deals!