Lär känna Rabatterat.se!

Nu är det dags att lära känna en av våra affiliates – Rabatterat.se. Vi har ställt några frågor till Daniel på Rabatterat och nedan finner ni svaren!
Vilka är ni och vad gör ni? Hur startade ni?

Rabatterat.se är en av de rabattsajter som har varit med sen starten av rabattnischen i Sverige runt 2007. Sajten startade som en blogg under namnet Fyndbloggen men efter ett par månader med oväntat bra försäljning så byggde jag den första versionen av Rabatterat. Att den bloggen skulle bli ett heltidsjobb som jag 9 år senare fortfarande håller på med kunde jag aldrig ha gissat där och då.

Hur ser kommande år ut, något skoj som ni kan dela med er?

Vi tittar hela tiden på nya lösningar för att leverera rabattkoder till våra besökare och så bra försäljning som möjligt åt våra annonsörer. I år har vi bland annat lanserat ett medlemssystem där man enkelt kan följa sina favoritbutiker för att få en personlig rabattfeed utifrån dessa butiker. Där kommer det garanterat tillkomma fler funktioner under året.

Vad är det bästa med att jobba med Rabatterat? 

Friheten är nog det jag uppskattar allra mest. Att kunna jobba när och var man vill sålänge man har tillgång till en dator och internet. Efter alla år i branschen har jag fått in bra rutiner för underhållet och byggt en backend som gör det snabbt och enkelt att lägga upp nya kampanjer och boka in extra exponering. Detta gör att det dagliga arbetet flyter på bättre och bättre och jag får tid över till mina andra affiliateprojekt.

Vad finns det för fördel med att vara affiliate på Adtraction?

Det viktigaste för mig när jag bedömer ett affiliatenätverk är service och affiliateprogram och där har Adtraction lyckats bra. Ett stort utbud av attraktiva annonsörer och en snabb och personlig service från mina kontaktpersoner underlättar mina arbetsdagar och ger mig en bra möjlighet att konvertera mina besökare till kunder hos butikerna.

Om du skulle vakna imorgon och ha fått en superkraft, vilken skulle du välja?
Att kunna pausa tiden hade varit väldigt användbart, jag hinner aldrig med allt jag vill och är en obotlig tidsoptimist. Jobb-Daniel hade valt att kunna ta del av och tolka Googles algoritmer för sök.