Lär känna PriceRunner!

Undrar ni när PriceRunner.se startade och vad som ska hända hos dem kommande år? Lär känna vår affiliate PriceRunner i nedan svar, där vi ställt frågor till Janina.


På bilden ser ni några från Team Merchant på PriceRunner Sweden.

Vilka är ni och vad gör ni? Hur startade ni?
PriceRunner är en gratis prisjämförelsetjänst utformad efter konsumentens behov. Vårt mål är att ge våre besökare den mest omfattande översikten av marknaden och hjälpa dig att jämföra produkter, priser och återförsäljare. Kristofer Arwin, Martin Alexanderson och Magnus Wiberg tillsammans med Cell Ventures som finansiär startade PriceRunner i juli 1999. Under perioden 2004-2016 ingick bolaget i de internationella koncernerna ValueClick respektive IAC. I mars 2016 förvärvades PriceRunner av NS Intressenter.

Hur ser kommande år ut, något skoj som ni kan dela med er? / Vad är det bästa med att arbeta på Pricerunner?
Under det kommande året kommer det att hända mycket hos oss! Vi ska bland annat lansera en ny site som kommer att bli ännu bättre än den vi har idag. Något av det roligaste med att arbeta på PriceRunner är att man jobbar med en marknad som är i konstant förändring. Dessutom blir behovet av vår typ av tjänst bara större och viktigare för konsumenterna. Att man sedan jobbar tillsammans med superhärliga kollegor gör att jobbet är kul varje dag!

Vad finns det för fördel med att vara affiliate på adtraction?
PriceRunner har jobbat med Adtraction i nästan tre år och tillsammans har vi skapat ett riktigt framgångsrikt samarbete. Vi får alltid snabb förstklassig support på alla typer av frågor och det kommer ofta in nya intressanta annonsörer som passar det vi söker.

Om du skulle vakna imorgon och ha fått en superkraft, vilken skulle du välja?
Om jag får en superkraft för en dag? Då skulle jag vilja kunna läsa andras tankar! Hur häftigt vore inte det? Eller kanske inte alls så häftigt när man märker vad folk egentligen tänker om en…. ;).