Lär känna oss!

9 mars • Lär känna oss!

Denna veckan ska vi lära känna Christian, han har varit med från starten på Adtraction och arbetar idag som CTO (Chief Technology Officer).

Hur ser en ”vanlig” dag ut på Adtraction?
Det finns inga vanliga dagar i mitt liv, och inte heller på Adtraction! Monotona rutiner skulle riskera att släcka min kreativitet.
Om jag ska vara riktigt ärlig är nog rutiner över huvud taget inte riktigt min grej.
Jag trivs när det finns möjlighet att fylla dagens innehåll, som ur en gammaldags tombola, med olika saker som behöver göras.
Men som exempel. Idag gick jag upp kl 5 för att hinna med ut med hundarna innan färjan till fastlandet går kl 6. Det är ganska långt till kontoret och efter ett gympass på löpbandet (jag har blivit lurad att spring Tough Viking av mina omtänksamma kollegor) kom jag till kontoret strax innnan kl 9.

Just nu är det ganska en ganska hektisk period (säg när det inte är det förresten) och mycket som ska hinnas med innan vi åker på konferens till Italien nästa vecka. Det gäller bara att plocka godbitarna ur tombolan (om det är något tråkigt får man stoppa tillbaka den och dra en ny) och kämpa på med allt från buggrättningar, rapporter, nyutveckling, design eller kanske support.
Därför är det nog bästa att jag återgår till just det nu annars blir det en sen kväll, igen!

Om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja?
Svår fråga! Jag skulle nog vilja äta middag med Leif GW Persson. Dels är det allmänt känt att han gillar god mat, vilket är en förutsättning för en bra middag.
Sedan har han humor, en intressant historia och är, inte minst, en inbiten jägare. Precis som jag själv. Lovande ingredienser för en intressant middag skulle jag säga?

Vad är det bästa med att arbeta på Adtraction?
När jag var med och startade Adtraction för snart 10 år sedan vågade jag inte hoppas att vi skulle vara där vi är idag.
Att se Adtraction växa, nya medarbetare som börjar och hur vi lyckats skapa något bra som så många verkar trivas med och tycka om är en häftig kick!

Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Inte så spännande kanske, jag är en hårdnackad nyhetstorsk
svd.se
nyt.com
svtplay.se
sr.se (P1 FTW)
hbo.com (serietorsk!)
imdb.com (filmtorsk)
bfy.tw/AWsF