Lär känna Kontantinsats

Idag har vi ställt några frågor till personen bakom sajten www.kontantinsats.se som har funnits hos oss sedan 2011.

Hur gick det till när du startade www.kontantinsats.se?
Kontantinsats kom till när jag skulle låna pengar till min första lägenhet och inte hade hela kontantinsatsen själv utan fick ta ett privatlån till stora delar av den. Jag fick först ett erbjudande från min dåvarande bank men efter ha jämfört privatlån hos en låneförmedlare och fått en mycket bättre ränta därigenom så föddes sajten där jag helt enkelt tänkte tips andra om detta. Det vara bara veckor innan kontantinsatsen skulle gå från 10% upp till 15% och då tänkte jag att jag inte kan vara själv om att behöva låna pengar till kontantinsatsen. Och efter har frågat runt lite så visade det sig även att få visste om att man kan låna pengar till insatsen. Sedan dess har sajten vuxit till att handla om allt som har med privatekonomi att göra och då framförallt om lån. Det är allt från snabblån, billån och låneförmedlare som är min vardag idag.

Utöver Kontantinsats så driver jag även över 100 andra sajter i olika nischer  Så alla dessa sajter tillsammans gör att jag kan ställa mat på bordet och betala min hyra i tid sedan ca 7år tillbaka. Och allt började alltså av en slump när jag inte hade råd att köpa en lägenhet. 

Vad är det bästa med att arbeta som affiliate?
Det bästa med att jobba som affiliate är att jag får tid över till min konst. Det var hela anledningen till att jag sökte mig till att jobba med detta på heltid. Jag ville jobba med något där jag fick skriva och där jag fick tid till konsten som är mitt huvudfokus i livet. Och jag kom in på det av en slump som sagt och idag lever jag på det och skapar halva dagen och jobbar med mina sajter halva dagen. Och även fast jag gör det sju dagar i veckan året om så kan jag inte tänka mig något bättre liv. Min drivkraft har aldrig varit att tjäna mycket pengar eller jobba så lite som möjligt utan det har varit för att kunna hålla på min min konst så mycket som möjligt samtidigt som jag kan ställa mat på bordet och betala hyran i tid. Vilket jag har kunnat göra i 7år nu. 

Hur ser kommande året ut, något skoj som du kan dela med dig av?
Det blir helt ny design på alla mina sajter under 2018. Och allt innehåll ska kvalitetssäkras. Det är besökarnas åsikter som står i fokus 2018. Jag ska försöka tillfredsställa dom så mycket som möjligt.

Vad finns det för fördel med att vara affiliate på Adtraction?
Tryggheten med utbetalningsgarantin och en support som alltid ställer upp vägde tungt när jag valda Adtraction för ca 7år sedan. Extra tack till Karl-Erik som tålmodigt svarar på alla mina dumma frågor och funderingar. Och sedan är det självklart en enorm fördel att Adtraction har så många företag hos sig. Och att panelen är mycket bra att ha och göra med. Vilket jag har varje dag så det är såklart väldigt viktigt det också.

Vad är ditt bästa tips för att lyckas som affiliate?
Tålamod. Det är det första som kommer upp i mitt huvud när jag ska ge något tips så det borde vara det bästa. Utan tålamod blir man ingen bra affiliate. Låt saker ta tid. För det kommer det garanterat göra. 

Om du skulle vakna imorgon och ha fått en superkraft, vilken skulle du välja?
Det skulle vara att kunna måla som Lars Lerin. Att stirra in i hans målningar slår alla andra vägar mot mindfulness som jag har provat. Så att kunna måla så själv hade varit underbart för min röriga hjärna.