Lär känna IngenUC.se

Nu är det dags för ännu en intervju, vi har ställt ett gäng frågor till David som arbetar på SweGaming som har flertal sajter, bland annat Ingenuc.se

Vilka är ni och vad gör ni? Hur startade ni?
Vi är ett glatt gäng som sitter i Sveriges goaste stad, Gööteborg. Det hela började med att vi ville bygga hemsidor. Och varför inte tjäna pengar på samma gång. Sagt och gjort, vi började bygga hemsidor och gjorde detta till vårt jobb. Den första större ekonomi sajten vi startade är ingenuc.se där vi gjort en bra jämförelse av lån utan UC.

Vad är det bästa med att arbeta med hemsidor?
Det bästa med att driva affiliate sajter är friheten. Friheten att kunna jobba var som helst i världen där man har tillgång till ström och internet. Man har också friheten att kunna ta ledigt en fin sommardag.

Vad finns det för fördel med att vara affiliate på Adtraction?
Det finns många fördelar med att vara affiliate hos Adtraction. Det är enkelt och smidigt, man får alltid sina betalningar i tid med bra underlag. Den enskilt största fördelen är urvalet av olika annonsörer att jobba med.

Hur ser kommande år ut, något skoj som ni kan dela med er?
Under 2018 kommer vi att lägga mycket fokus på kreditkort.com som är vår främsta sajt för kreditkort. Vi är själva ett gäng kreditkorts jägare som letar efter kreditkort som ger bäst värde. Det är alldeles för många som inte vet att man får bonus på kreditkort, loungebesök och mycket mer.

Om du skulle vakna imorgon och ha fått en superkraft, vilken skulle du välja?
Enkelt! Jag skulle vilja ha superkraften att bota cancer och rädda miljontals människor, vilken känsla!