Lär känna bloggaren Louise, BigassFashion!

26 april • Annonsörer

Idag ska vi lära känna en utav våra bloggare – Louise som har bloggen Bigassfashion.se Vi har ställt lite frågor till henne om hennes blogg och framtiden!


Berätta om din blogg, vad handlar den om?
Min blogg handlar främst om mode och skönhet, blandat med lite vad som händer i mitt liv och saker jag tycker till om. Ofta om relationer och kvinnokroppen. När det kommer till modedelen så är jag själv av modell xl och skriver om kläder som passar mig, men utan att vara en så kallad ”plus size blogg”. Jag försöker hitta kläder som funkar för de flesta eftersom mina läsare kommer i olika åldrar och storlekar.

Hur kommer det sig att du började blogga?
Jag började först med en blogg som hette ”Pytteskinn och pirra” (ordlek med dialekter) där jag skrev om allt möjligt, typ som en dagbok bara för att skriva av mig. Men efter ett dödsfall i familjen så ville jag mest bara skriva om ”ytliga” saker som mode och skönhet då det var så mycket grubbel om annat. Men numera tar jag även in tankar om allt möjligt i bloggen då jag märker att det är uppskattat av läsarna.

Vilka är de roligaste inläggen att skriva?
Roligast är det ju när man får mycket respons. Att skriva inlägg om att vi duger precis som vi är oavsett storlek, att man inte ska ta skit, att man ska leva NU och inte vänta tills man gått ner i vikt, upp i vikt, tränat osv. För tänk om man inte gör det? Sicket slöseri. Det brukar ge respons och det är alltid kul. Och så älskar jag ju fina klänningar (och skor, väskor, smink…) och det verkar mina läsare också göra. Överhuvudtaget så är det relationen med läsarna som gör att jag som bloggare tycker att det är kul att fortsätta.

Dina 3 bästa tips om hur man lyckas med affiliate på sin blogg.
1. Skriv bara om saker/produkter du kan stå för och gillar.
2. Se till att djuplänka så att folk slipper leta själva.
3. Dela dina inlägg i andra sociala kanaler som Facebook och Instagram också så att du når även de som kanske är för lata för att leta sig in själva, alt inte vet om din blogg men som kanske följer dig på Instagram.

Vad finns det för fördelar med att vara affiliate på adtraction?
Jag gillar framförallt att det är väldigt enkelt. Både med länkar och att se saldot. Plus att man får svar snabbt om man undrar eller behöver hjälp med något. Att få ta del av utökade samarbeten och annat som passar just min blogg uppskattas. Plus att man får en personlig kontakt vilket gör det extra kul.

Hur ser 2017 ut för dig, några spännande planer?
Jag har nyss börjat på ett nytt jobb så livet handlar ganska mycket om det nu. Annars är väl planen att träffa drömprinsen, bli rik och resa. Det är i år det händer. haha.