Lär känna affiliates – Mecenat!

Nu är det dags för ännu en intervju där ni får möjlighet att lära känna en utav våra affiliates – Mecenat, där vi har ställt lite frågor till Angelica!

Vilka är ni och vad gör ni? Hur startade ni?
Mecenat är nyckeln till ett rikare studentliv. Vi förhandlar studentrabatter som gör skillnad i studentens vardag och gör dem tillgängliga där studenterna finns. Vi började ge ut CSN-kortet 1998 på uppdrag av myndigheten CSN. När de upphörde med den verksamheten 2012 pekade de på oss och Mecenatkortet för att fortsätta förse studenterna med viktiga rabatter och det har vi gjort sedan dess

Hur ser kommande år ut, något skoj som ni kan dela med er?
Den 14/3 lanserade vi Mecenat Alumni som är en plattform för Young Professionals. Här kan alla studenter som tagit examen från universitet/högskola bli medlem för att ta del av grymma rabatter/erbjudanden även efter studietiden. 

Vad är det bästa med att jobba med Mecenat? 
Att bidra till ett rikare studentliv genom att vara med och ta fram bra erbjudanden till alla studenter. Sedan har jag fantastiska kunder/kollegor/samarbetspartners som förgyller mina arbetsdagar. You’re the best! 

Vad finns det för fördel med att vara affiliate på Adtraction?
Fördelen att jobba med Adtraction är utbudet av program, samt den snabba återkopplingen. Tack vare snabb återkoppling kan vi alltid nå ut med bra erbjudanden till våra studenter. Mycket uppskattat!

Om du skulle vakna imorgon och ha fått en superkraft, vilken skulle du välja?
Hur ballt hade det inte varit att kunna glida runt bland molnen? Min superkraft hade varit att kunna flyga. Sjukt soft!