Så skapar du kollage med vårt verktyg!

5 april • Guider

Att publicera ett kollage på sin blogg är ett väldigt bra sätt för att visa flera produkter samtidigt, det ger läsaren en helhet gällande exempelvis en outfit. Visste du om att du som är affiliate hos oss har tillgång till ett superenkelt kollage verktyg där du når annonsörernas produkter direkt? Fördelen att använda dig av vårt verktyg är att i samband med att du skapar kollaget så skapas trackinglänkarna automatiskt på produkten och bilderna blir klickbara! Nedan följer instruktioner om hur du använder det!

När du är inloggad i systemet så följer du dessa steg!

  1. Välj VERKTYG i vänsterspalten och därefter SKAPA COLLAGE
  2. Välj landkategori eller program. (Har du ett specifikt program du vill söka produkter från väljer du det här, annars låter du fälten stå tomma)
  3. Sök efter produkt i fältet, exempelvis smycken eller produktens namn så som ”Elegance Klänning”
  4. Du får upp sökresultatet och väljer produkter, ”dra” över produkterna till det tomma fältet till höger.
  5. Längst upp vid produkter kan du välja, text, symboler, emoji, mönster och ramar. Perfekt möjlighet för dig som vill göra det lilla extra på kollaget!
  6. När du är nöjd med resultatet klickar du på SKAPA KOLLAGE, då kommer det upp en ruta där du kan välja ett filter på ditt kollage. Du kan även i detta steg välja att förhandsgranska kollaget.
  7. För att genomföra kollaget så klickar du sedan på NÄSTA STEG, om du använt produkter från annonsörer som du inte är ansluten till kommer du få upp ett meddelande om detta, då kommer inte trackinglänkarna
  8. När du klickat på NÄSTA STEG  får du upp nedan koden som du klistrar in i på din blogg. Du kan välja att få en HTML-kod eller JS-kod. Du klistrar sedan in det på din blogg och sen är ditt kollage klart, trackinglänkarna är inkluderde i kollage och produkterna är klickbara!

Nedan ser ni även lite bilder där ni ser de olika stegen!


Lycka till!