Rizzo

22 juni • Annonsörer

Vi presenterar Rizzo som ny annonsör hos oss!Hos Rizzo finner du damskor, herrskor, väskor och andra accessoarer med klassisk stil och hög kvalitet i fokus. Välj bland alltifrån sneakers, sommarskor, pumps,  stövlar, vinterskor.

Välkommen att ansöka om att bli affiliate för Rizzo! 

Accent

21 juni • Annonsörer

Vi säger varmt välkommen till Accent som nytt program hos oss!

Accent erbjuder ett stort utbud av resväskor, väskor, handskar, ryggsäckar och accessoarer för människor i rörelse! Oavsett om du ska resa jorden runt, ta bilen till landet eller vill komplettera din klädsel på ett elegant sätt ska du känna att du hittar något som passar dig. Här finner du så väl stora som små resväskor, väskor och ryggsäckar för alla smaker och behov samt stilsäker inspiration.

Välkommen att ansöka till att bli affiliate hos dem!

Lär känna Dominika!

12 juni • Lär känna oss!
Nu är det dags att lära känna ännu en stjärna här på Adtraction, Dominika som arbetar som Country Manager för Polen!

Hur ser en “vanlig” arbetsdag ut för dig på Adtraction?
– Jag brukar komma in till kontoret kring 8:00 och har allting någonting att göra, det första jag brukar börja dagen med är prata med mitt team och även min publisher Sowa Finansowa. Morgonen fortsätter med administrations saker för det polska kontoret, jag pratar givetvis med andra publisher också. Jag försöker också leta efter nya deals med olika media byrås och annonsörer. Det finns egentligen ingen riktig rutin för hur min dag ser ut, jag gör det som behövs och prioriterar mina arbetsuppgifter!  

Om du skulle vakna imorgon och ha fått en superkraft, vilken skulle du välja?
– Jag skulle älska att kunna resa från ett ställe till ett annat på bara några sekunder, det hade varit fantastiskt att befinna mig i Stockholm ena minuten och andra minuten befinna mig halvvägs över jorden och få träffa familj och vänner.

Vad är det bästa med att arbeta på Adtraction?
– Atmosfären och mina kollegor – älskar alla som arbetar här på Adtraction. Det känns inte som att man kommer in till ett arbete, det är mer som att ha något roligt att göra varje dag! En viktig del är också hur mycket jag lär mig varje dag – om man tänker tillbaka för tre års sedan och jämför idag så har jag lärt mig så mycket – och fortsätter att lära mig! 🙂

Om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja?
– Queen Elizabeth II, jag skulle vilja fråga hur det skulle vara att vara drottning i de moderna tiderna vi har idag.

Hur tror du att du beskrivs av dina kollegor?
– Oj, vilken svårt fråga, kanske att jag är hjälpsam?  Jag försöker alltid att hjälpa till om någon har något klurigt case eller problem 🙂

Aasa

9 juni • Annonsörer

Vi välkomnar Aasa som nytt program hos oss!

Aasa är ett financiellt företag från 2000-talet. Dom specialicerar oss på lån som betalas i olika återbetalningsgrader till kunder baserat på en kreditprocess som är unik och består av flera processer.

Välkommen att ansöka för att bli Aasa affiliate! 

Mapiful

7 juni • Annonsörer

Nu lanserar vi Mapiful som nytt affiliateprogram hos oss!


Har du någonsin längtat efter att ha din favoritplats närmre hemmet? Din hemstad, ditt favoritresemål eller platsen där du först blev kär – med Mapiful har du hela världen vid fingertopparna, då du kan skapa personliga kartmotiv på dessa platser som ligger dig nära hjärtat.

Välkommen att ansöka och bli Mapiful affiliate!

Kicks!

5 juni • Annonsörer

Vi välkomnar Kicks som nytt program hos oss!


KICKS är Nordens ledande kosmetikkedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård.•På kicks.se & kicks.no får du fri frakt till butik & på ordrar över 500 kr. Guldmedlemmar har alltid fri frakt. KICKS är exklusiv återförsäljare av flera varumärken inom makeup. Hudvård & doft. Hos KICKS hittar du bland annat: Anastaisa, Smashbox, Buxom, Urban Decay, LH Cosmetics, Glamglow, Origins, Starskin & Philosophy.•Över 300 varumärken online.

Varmt välkommen att bli Kicks affiliate! 

Kreditbörsen

30 maj • Annonsörer

Vi presenterar en ny annonsör – Kreditbörsen!


Hos Kreditbörsen kan låntagare välja att söka lån mot direkt besked och få en anpassad ränta.

Välkommen att bli Kreditbörsen affiliate!

Annonseringsriktlinjer för bloggar & sociala medier

26 maj • Information

Vi på Adtraction vill ta vårt ansvar och ge så tydlig information till våra affiliates som vi kan. Nedan följer ny och uppdaterad information kring annonsregler för bloggar och sociala medier. Vi ber er därför ta hänsyn till de nya reglerna och märka samtliga inlägg.

Annonsering blogg & sociala medier: För samtliga inlägg som innehåller Adtractions länkar så ska inlägget märkas högst upp med att det “Detta är en annons/reklam för x och innehåller annonslänkar”. Följs inte detta så kommer vi bli tvungna att avsluta samarbetet. Även att du läser på vad om regler för reklam och marknadskommunikation som ligger länkad sist i detta inlägg.

Adtraction följer Reklamombudsmannens rekommendationer och Konsumentverkets vägledning för marknadsföring i bloggar och sociala medier.

Här kan du läsa mer om ICC:s Regler för reklam och marknadskommunikation
http://reklamombudsmannen.org/shared-media/media/final_marketing_code_swe.pdf

Lär känna bloggaren – Fru Reinhold

Vi har många bloggare i vårt nätverk och en av dem är Jennifer som driver bloggen Fru Reinhold. Vi har pratat med henne och ställt lite frågor om hennes blogg! Läs vidare.

Berätta om din blogg, vad handlar den om?
Min blogg är en mode livstillsblogg. Innehållet varierar från kläder, smycken, resor och familjelivet. Vi driver förutom bloggen en youtube kanal som i dagsläget har 1,6 miljoner visningar i månaden. Så det blir en hel del vloggar på bloggen 🙂 vi är en familj på två vuxna och två barn. Mina döttrar heter Hailey 6 år och chloe 2 år. Ni kan räkna med att få både ett och två Goa skratt i både film pch stillbild om ni läser vår blogg.

Hur kommer det sig att du började blogga?
Jag älskar att skriva och när jag startade min blogg 2007 var den en renodlad dagbok som sedan vuxit fram och blivit ett varumärke.

Vilka är de roligaste inläggen att skriva? / Vad är det bästa med att vara bloggare?
Alla resor och alla människor man möter på vägen. De roligaste inlägget är de när man kan integrera med sina läsare och lyfta fram saker som får andra att må bra 🙂

Dina 3 tips om hur man lyckas med affiliate på sin blogg.
Gör det ärligt och genuint, lägg ner lite extra tid på kollage och ta vara på rabattkoder 🙂

Vad finns det för fördelar med att vara affiliate på adtraction?
Adtraction är ett enkelt affiliateprogram, du in göra fina kollage och länkarns lägga direkt på. Sen har de ett stort utbud av företag som passar mig och mina kanaler. Det underlättar massor när man vill göra ett bra jobb 🙂 sen har jag en bra dialog med ansvariga som hjälper och motiverar till att faktiskt göra ett bra jobb.

Hur ser 2017 ut för dig, några spännande planer?
2017 kommer bli ett år att minnas, först ut är guldtuben som jag hopps bli nominerad i. Sen skall jag gifta mig i augusti, så mycket planer är det o detta nu 🙂
Tack för mig, glöm inte besöka mina andra kanaler
Familjen Reinhold på youtube
Frureinhold.se
Frureinhold instagram

Pierre Robert

25 maj • Annonsörer

Vi presenterar Pierre Robert som nytt affiliateprogram hos oss!

Pierre Robert Group designar bekväma basplagg av hög kvalitet för dam, herr och barn. Alla våra plagg är skräddarsydda för nordiska behov, och utvecklas av vårt skandinaviska designteam i Oslo. Pierre Robert Group designar bekväma basplagg av hög kvalitet för dam, herr och barn.

Välkommen att bli Pierre Robert affiliate!