Ta chansen att vinna 3000 kr i provision med Stayhard!

20 juli • Annonsörer

Nu är vi igång med en tävling tillsammans med Stayhard och deras REA/Outlet.
Pusha för Stayhards REA/outlet på din förstasida eller i nyhetsbrev och ha chans att vinna 3 000 kr i provision!

OBS! Stayhard måste ligga på förstasidan minst 48h.

Maila din länk eller bidrag till affiliate_se@adtraction.com senast den 31/7.

 

Lycka till!

Garden Store

14 juli • Annonsörer

Denna veckan presenterar vi Garden Store som ny annonsör hos oss!

En trädgårdsbutik online där kan du köpa allt du behöver för din trädgård eller uteplats hemifrån och få produkterna levererade fraktfritt. Här hittar du utemöbler, trädgårdsmöbler, trädgårdsredskap, trädgårdsmaskiner, grillar, stugor, växthus och mycket mer.

 

Varmt välkommen att ansöka om att bli affiliate för Garden Store!

Uppdaterade annonseringsriktlinjer

Nedan följer ny och uppdaterad information kring annonsregler för bloggar och sociala medier. Vi ber er därför ta hänsyn till de nya reglerna och märka samtliga inlägg.

Uppdaterade annonseringsriktlinjer för bloggar och sociala medier!
1.) Där en del av inlägget innehåller Adtractions länkar så ska det annonsmärkas högst upp ”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för x”.*

2.) För inlägg som är helt dedikerade till specifik annonsör/annonsörer så ska inlägget annonsmärkas högst upp med ”Inlägget är reklam för x och innehåller annonslänkar”.*

*x = fyll annonsören du gör reklam för

Följs inte detta så kommer vi bli tvungna att avsluta samarbetet. Du ska läsa på om regler för reklam och marknadskommunikation som ligger länkad sist i detta inlägg. Vi upprättar dessa regler då vi värnar om samtliga parter och vi är medlemmar i Reklamombudsmannen för etisk reklam.

Adtraction följer Reklamombudsmannens rekommendationer och Konsumentverkets vägledning för marknadsföring i bloggar och sociala medier.

Här kan du läsa mer om ICC:s Regler för reklam och marknadskommunikation.

Bloggare se hit – höjd provision för er i standard segmentet!

5 juli • Annonsörer

Glöm inte att följa oss på Instagram

5 juli • Allmänt

Ni glömmer väl inte bort att vi har en Instagram-sida, där kan ni följa oss och våra roligheter och få alla uppdateringar direkt.

Kika in och följ oss! Vi heter som ni ser ovan, Adtraction_Sverige.

Albrekts guld

3 juli • Annonsörer

Vi presenterar idag Albrekts Guld som ny annonsör hos oss!


Albrekts Guld är en av landets ledande guldsmedkedjor som erbjuder kunden ett välutvecklat sortiment av diamant-, guld- och silversmycken, samt även ett stort utbud av presentartiklar, pärlor, bijouterier, matsilver och klockor.

Varmt välkommen att ansöka om att bli affiliate för Albrekts Guld!

Rizzo

22 juni • Annonsörer

Vi presenterar Rizzo som ny annonsör hos oss!Hos Rizzo finner du damskor, herrskor, väskor och andra accessoarer med klassisk stil och hög kvalitet i fokus. Välj bland alltifrån sneakers, sommarskor, pumps,  stövlar, vinterskor.

Välkommen att ansöka om att bli affiliate för Rizzo! 

Accent

21 juni • Annonsörer

Vi säger varmt välkommen till Accent som nytt program hos oss!

Accent erbjuder ett stort utbud av resväskor, väskor, handskar, ryggsäckar och accessoarer för människor i rörelse! Oavsett om du ska resa jorden runt, ta bilen till landet eller vill komplettera din klädsel på ett elegant sätt ska du känna att du hittar något som passar dig. Här finner du så väl stora som små resväskor, väskor och ryggsäckar för alla smaker och behov samt stilsäker inspiration.

Välkommen att ansöka till att bli affiliate hos dem!

Lär känna Dominika!

12 juni • Lär känna oss!
Nu är det dags att lära känna ännu en stjärna här på Adtraction, Dominika som arbetar som Country Manager för Polen!

Hur ser en “vanlig” arbetsdag ut för dig på Adtraction?
– Jag brukar komma in till kontoret kring 8:00 och har allting någonting att göra, det första jag brukar börja dagen med är prata med mitt team och även min publisher Sowa Finansowa. Morgonen fortsätter med administrations saker för det polska kontoret, jag pratar givetvis med andra publisher också. Jag försöker också leta efter nya deals med olika media byrås och annonsörer. Det finns egentligen ingen riktig rutin för hur min dag ser ut, jag gör det som behövs och prioriterar mina arbetsuppgifter!  

Om du skulle vakna imorgon och ha fått en superkraft, vilken skulle du välja?
– Jag skulle älska att kunna resa från ett ställe till ett annat på bara några sekunder, det hade varit fantastiskt att befinna mig i Stockholm ena minuten och andra minuten befinna mig halvvägs över jorden och få träffa familj och vänner.

Vad är det bästa med att arbeta på Adtraction?
– Atmosfären och mina kollegor – älskar alla som arbetar här på Adtraction. Det känns inte som att man kommer in till ett arbete, det är mer som att ha något roligt att göra varje dag! En viktig del är också hur mycket jag lär mig varje dag – om man tänker tillbaka för tre års sedan och jämför idag så har jag lärt mig så mycket – och fortsätter att lära mig! 🙂

Om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja?
– Queen Elizabeth II, jag skulle vilja fråga hur det skulle vara att vara drottning i de moderna tiderna vi har idag.

Hur tror du att du beskrivs av dina kollegor?
– Oj, vilken svårt fråga, kanske att jag är hjälpsam?  Jag försöker alltid att hjälpa till om någon har något klurigt case eller problem 🙂

Aasa

9 juni • Annonsörer

Vi välkomnar Aasa som nytt program hos oss!

Aasa är ett financiellt företag från 2000-talet. Dom specialicerar oss på lån som betalas i olika återbetalningsgrader till kunder baserat på en kreditprocess som är unik och består av flera processer.

Välkommen att ansöka för att bli Aasa affiliate!