Efva Attling

13 december • Annonsörer

Vi presenterar Efva Attling som nytt program hos oss!

Efva Attling, född i Stockholm, gjorde sitt första smycke när hon bara var elva år gammal. Redan vid sexton års ålder var hon lärling hos en av Sveriges främsta silversmeder, Bengt Liljedahl. Kort därefter upptäcktes hon av den legendariska modellmamman Eileen Ford, och en lång modellkarriär tog sin början, med modelljobb över hela världen; Paris, London, Milano och New York.

Varmt välkommen att ansöka som affiliate till Efva Attling! 

Swiss Clinic

7 december • Annonsörer

Vi presenterar Swiss Clinic som ny annonsör hos oss!


Swiss Clinic arbetar med ledande utvecklare över hela världen och har dessutom ett eget team i Schweiz. Målet är att utveckla högteknologiska skönhetsprodukter och behandlingar med aktiva, naturliga ingredienser. 

Varmt välkommen att ansöka som affiliate! 

 

 

Kökets kurser

4 december • Annonsörer

Vi välkomnar Kökets kurser som ny Annonsör hos oss!

Kökets kurser är matlagningskurser online med några av Sveriges främsta kockar och konditorer. Just nu: Premiär för kursen ”Bli en mästare på såser” med Tommy Myllymäki! Kursen består av 8 pedagogiska videolektioner, 26 övningar och recept tillsammans med tips på hur du lär dig laga såser och fonder från grunden. En kurs kostar 399 kr.

Varmt välkommen att ansöka som affiliate! 

Björn Borg

1 december • Annonsörer

Vi presenterar Björn Borg som ny annonsör hos oss!


Björn Borg grundades i slutet av 80-talet och finns idag på 20 Europeiska marknader varav Sverige och Holland är det två största. 2010 drog vi igång med e-handel och har sedan dess haft en mycket hög tillväxt online. Björn Borg är synonymt med produkter av hög kvalitet. Influerad av det sportiga arv som personen och tennisspelaren BjörnBorg står för är designen färgsprakande, kreativ och rolig. Utöver underkläder som är vår kärnverksamhet säljer vi även kläder, skor, väskor och glasögon.

Varmt välkommen att ansöka som affiliate här! 

Månadens tävling – Bil & motor – Sport & Vildmark

1 december • Tävlingar

Nu är det dags för decembers tävling, denna månaden trycker vi till med två kategorier!

Väx mest inom kategorin Bil och Motor jämfört med föregående månad och vinn 2 500kr i provision.

och

Väx mest inom kategorin Sport och Vildmark jämfört med föregående månad och vinn 2 500kr i provision.

Förra månaden hade kategorin Mat & Dryck där vinnaren blev Ekotipset, stort grattis!

Lycka till! 🙂

Lindex

30 november • Annonsörer

Vi presenterar Lindex som ny annonsör hos oss!


Lindex är en av Europas ledande modekedjor med cirka 480 butiker på 18 marknader. Vår affärsidé är inspirerande och prisvärt mode. Lindex sortimentet omfattar flera modekoncept inom dam-, barn- och underkläder för modeintresserade kvinnor.

Varmt välkomna att ansöka om att bli affiliate för Lindex! 

Clas Ohlson

23 november • Annonsörer

Vi presenterar och välkomnar Clas Ohlson som ny annonsör hos oss!

Clas Ohlson är ett internationellt detaljhandelsbolag som expanderar med nya erbjudanden, nya butiker och etablering på nya marknader. Clas Ohlson grundades 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna. Idag erbjuder företaget produkter och tjänster för vardagens praktiska små problem i sex länder via över 200 butiker och e-handel.

Clas Ohlson förbehåller sig rätten att fritt neka affiliates.
OBS: Produktfil och banners kommer inom kort.

Varmt välkommen att ansöka som affiliate för Clas Ohlson här! 

 

Gallerix

20 november • Annonsörer

Vi presenterar Gallerix som ny annonsör hos oss!


Gallerix säljer posters, fotokonst, personligt tryck, ramar och kort. Välj bland tusentals trendiga motiv i deras poster- och fotokonst-sortiment. Framkalla din egen bild som en fototavla i Gallerix Printstudio.

Varmt välkommen att ansöka till affiliate för Gallerix!

Bokadirekt.se

7 november • Annonsörer

Vi presenterar Bokadirekt.se som ny annonsör hos oss!

 

Bokadirekt är Sveriges största bokningsverktyg och marknadsplats för tjänsteleverantörer inom skönhet och hälsa. På sin site bokadirekt.se säljs presentkort som kan lösas in hos 1000-tals salonger och specialister inom Hudvård, Skönhet, Träning, Fotvård, Massage, Friskvård, och Frisör över hela landet. Detta är den perfekta gåvan till nära, kära, bekanta, din personal eller dig själv! Nuvarande snittordervärde på försäljningen av dessa presentkort är ca 850 SEK, shopen har hög konverteringsgrad, och du tjänar upp till 14 % kommission!

Varmt välkommen att ansöka att bli affiliate för Bokadirekt.se

Månadens tävling – Mat & Dryck

1 november • Tävlingar

För er som missat det så har vi dragit igång Månadens tävling hos oss på Adtraction. Varje månad kommer vi att lyfta en kategori där man ska växa mest jämfört med föregående månad.F

Förra månaden hade vi kategorin Bygg & Trädgård där vinnarna blev: BYGGNORD24, stort grattis!

Och november månads tävling är nedan:

Väx mest inom kategorin ”Mat & Dryck” jämfört med föregående månad och vinn 2 500kr i provision. Tävlingen pågår mellan 1-30/11. Vinnaren meddelas i början av December.