Garantibil

17 november • Annonsörer
Idag öppnar vi också ett affiliateprogram för Garantibil.

garantibil

Garantibil är det nya idiotsäkra sättet att sälja och köpa begagnad bil.
Alla bilar som säljs genom Garantibil är testade av professionella bilprovare på 190 punkter. De testkörs, fotograferas och eventuella skador dokumenteras noggrant. Bilarna värderas, annonseras på blocket.se och säljs via auktion online på Garantibil.se. Köparen har möjlighet att låna till sitt bilköp med bilen som säkerhet. En Garantibil är säkrare att köpa och därför lättare att sälja.

Välkommen att ansöka till Garantibil affiliate nu!

Guldfynd

17 november • Annonsörer
Idag öppnar vi också ett affiliateprogram för Guldfynd.

guldfynd

Hos Guldfynd hittar du ringar, örhängen, halsband, armband, klockor, presenter, presentkort, acessoarer och mycket mer

Välkommen att ansöka till Guldfynd affiliate nu!

CarrieAlong

17 november • Annonsörer
Idag öppnar vi ett affiliateprogram för CarrieAlong.

carriealong

Hos CarrieAlong hittar du ett stort urval av unika väskor online, som finns i många modeller, färger och storlekar.

Välkommen att ansöka till CarrieClong affiliate nu!

Media Markt

14 november • Annonsörer, Teknik
Idag lanserar vi ett affiliateprogram för Media Markt.

mediamarkt

Media Markt säljer allt inom TV, Ljud&Bild, Datorer&Kontor, Hem&Hushåll, Personvård&Hälsa, Foto&Video, Telefoni&GPS och Spel&Film.

Välkommen att ansöka till Media Markt affiliate nu!

Your money or your life

28 oktober • Gästinlägg

Detta inlägg är skrivet av Sverigekredit.se.

sverigekredit.logo

I början av 2013 fick vi idén att ta pulsen på den Svenska finansmarknaden och sakta men säkert skapades Sverigekredit.se till en ganska opportunistisk webbsida med omfattande innehåll, enkel teknik och stort fokus på SEO, vilket fungerat bra under en lång tid. Ingenting varar för evigt brukar man säga och det fick vi erfara.

Framgång blir motgång

Sverigekredit visade en god utveckling under 1,5 år och, tills dess att vår digitala Gud (G) valde att avrätta webbsidan med ett enda hugg. Över en natt försvann Sverigekredit helt från sökmotorn och plötsligt stod vi där som strandade sjömän på en öde ö med vårt skepp bubblandes på havets botten.

Efter över en månads extremt hårt arbete och ca 700 mantimmar sträckte ”G” ut sin hand och hjälpte oss upp igen. Skeppet flöt än en gång och ytterligare renoveringsarbete inleddes för att få Sverigekredit att segla vidare.

Dina pengar eller ditt liv

Vår s.k digitala Gud har en egen benämning på vissa branscher och sökord inom finans, läkemedel, hasardspel och andra sökord som är förknippade med produkter och tjänster som direkt kan påverka din ekonomi och/eller din hälsa. Alla sökord som är förknippade med att låna pengar ingår i denna kategori. Benämningen för kategorin är ”Your money or your life” och det är för ”G” ett samlingsord över sökord som granskas extra hårt, både algoritmiskt och manuellt av sökmotorns experter.

Detta innebär att en webbsida som arbetar med sökord som ingår i denna kategori, löper betydligt högre risk att bli granskad och straffad för minsta övertramp av G’s riktlinjer. En webbsida som handlar om t.ex kläder, skor eller elektronik kan med mycket enkla medel uppnå goda, långvariga resultat. Men en webbsida som handlar om lån, läkemedel och andra stora, livsavgörande sökord, måste lägga ner ett enormt arbete och ofta inneha en hög teknisk kompetens för att inte bara ha en chans att konkurrera, utan också för att bli långvarig.

Kunskap är viktigt, resurser är allt

Att veta vad man håller på med är förstås avgörande vad man än ska göra men det är resurserna som sätter gränsen för vad man kan uppnå. De som lyckas är inte de som råkat halka över ett bananskal landat på en räkmacka och åkt rakt in i La-La land. Nej, de som lyckas är de som är realistiska och som vet att de har resurserna. Att åka till Las Vegas och sätta sig vid det största pokerbordet med en tusenlapp är kanske ingen bra idé, så att säga.

Vi är idag glada att vi har resurserna och kunskapen men vi slutar aldrig att ta lärdom av det vi gör.

Tack till Adtraction

Kort efter vår start med Sverigekredit så fick vi god kontakt med Adtraction som vi idag arbetar nästan helt uteslutande med. Vi ser Adtraction som ett gäng jordnära och kompetenta människor som vi trivs väldigt bra med. De har varit ytterst hjälpsamma under vårt arbete, framför allt på ett mentalt plan. Vi ser Adtraction som ett självklart val av samarbetspartner, inte bara för att de är störst i sin nisch utan för att de även har störst hjärta för oss ”affar”.

Lagerhaus

22 oktober • Okategoriserade
 Idag slår vi upp dörrarna för Lagerhaus affiliateprogram här på Adtraction.

Lagerhaus_logo_ny_300x100

Lagerhaus är en inredningskedja som erbjuder sina kunder praktiska och prisvärda prylar med unik design som enkelt förnyar hemmet.

Välkommen att ansöka till Lagerhaus affiliate nu!

Svenssons i Lammhult

19 september • Annonsörer

Idag välkomnar vi Svenssons i Lammhult som ny annonsör!

svenssons

Svenssons är den en Svenska detaljhandelskedja med möbler och heminredning från över 250 kända varumärken. Svenssons i Lammhults historia är lång och började redan 1898 i ett torp utanför Lammhult. I över 100 års tid har de hållit oss trogna entidlös design, hög möbelkvalitet och uppskattad service som underlättar för kunder över hela landet.

Välkommen att ansöka till Svenssons i Lammhult affiliate nu!

Rabattkoder inom affiliatemarknadsföring

18 september • Gästinlägg

Den här artikeln är skriven av Kampanjjakt.se.

 kampanjjakt

Utvecklingen av internethandeln är oavbruten och fler och fler väljer den bekväma och enkla vägen till de billigaste produkterna via internet. När en webbutik annonserar ut rabattkoder utmärker den sig på marknaden jämfört med konkurrenterna. Konsumenter är mer villiga att handla hos de butiker som erbjuder nykunderserbjudanden. Butikens nöjda kunder kommer med högst sannolikhet att återkomma och de tillför bra omdömen till omgivningen.

Rabattkodsidor är till för att förenkla internethandeln för konsumenterna genom att samla alla kampanjer och rabatter på en och samma webbsida. Webbutikerna främjas genom att få ökad trafik och maximerad konvertering.

Vad behövs rabattkodsidor till?

Seriösa rabattkodsidor som Kampanjjakt.se är nödvändiga för att annonsera ut de senaste erbjudanden från en specifik webbutik till de aktiva medlemmarna och besökarna. Kampanjjakt har en stor medlemsdatabas och många besöker webbsidan regelbundet. Det pågår ständigt ett aktivt sökande efter bra kampanjer och rabatter och det kan locka många konsumenter till de webbutikerna som får rätt exponering. Nätbutikerna får således hjälp med att driva trafik och försäljning samt får en ökad exponering på nätet.

Tack vare förtroendet vi fått av nätbutikerna har Kampanjjakt.se lyckats driva upp försäljningen med upp till 50-100% i vissa fall. För att kunna få bäst resultat gäller det att skräddarsy en lösning för varje företag. Vi har sett att vissa företag gynnas av en mer generell metod där rabattkoder erbjuds under intervaller och i andra fall har vi kunnat se att specifika kampanjer/reor funkat bäst. Rent generellt brukar dock rabattkoder oftast kunna leda till flest impulsköp när kunden tvekat mellan att utföra ett köp eller gå vidare till en annan webbutik.

Konkurrensen blir större med den oavbrutna utvecklingen och det är därför en fördel att synas på internet. Att annonsera ut och marknadsföra nya erbjudanden till konsumenter är ett bra val om man vill synas och visa att man är ett aktuellt alternativ.

Använda rabatter för att mäta konvertering

Rabattkoder kan användas för att mäta konverteringgraden av olika erbjudanden utöver att driva trafik och höja konverteringen. För att ta reda på vilken kanal som funkar bäst för en själv kan man skapa olika koder som ska marknadsföras på olika medier.

Maximera impulsköp

Kunder lockas att köpa fler produkter om perioden för erbjudandet är begränsat. Slutdatumet för varje enskilt erbjudande ska därför vara tydligt.

 

Indiska

17 september • Annonsörer

Idag välkomnar vi Indiska som ny annonsör!

indiska

Indiska är ett svenskt familjeföretag, som funnits i mer än 110 år. Indiska säljer mode, inredning och accessoarer med modern och unik prägel i sina 90 butiker i Sverige, Norge, Finland och i webbshoppen.

Välkommen att ansöka till Indiska affiliate nu!

Parfym.se

10 september • Annonsörer

Idag välkomnar vi Parfym.se som ny annonsör.

parfym

Parfym.se har sedan starten 2005 levererat parfym till över 300 000 nöjda kunder och säljer enbart originalprodukter. De erbjuder skönhetsprodukter från över 100 varumärken inom parfym, makeup, hår och hudvård upp till 50% under rekommenderade priser.

Välkommen att ansöka till Parfym.se affiliate nu!