ViaConto

16 december • Annonsörer

Adtraction välkomnar ViaConto som annonsör!

ViaConto Sweden AB ingår i den snabbväxande VIA SMS-gruppen som grundades i Lettland år 2008 .

Företagets huvudsakliga affärsverksamhet utgörs av mikrokrediter till konsumenter på upp till 5000 kronor med 30 dagars återbetalningstid. Mikrokrediterna är avsedda att lösa oförutsedda utgifter eller tillfälliga finansiella problem.

Med hjälp av moderna tekniska lösningar och genom att erbjuda förstklassig kundservice har företaget snabbt lyckats etablera sig på den svenska marknaden och nå ut till ett stort antal kunder.

Välkommen att bli ViaConto affiliate!

KreditIdag

8 december • Annonsörer

Adtraction välkomnar KreditIdag som annonsör!

KreditIdag är verksamt på den svenska marknaden och erbjuder konsumentkrediter – så kallade mikrolån via internet. KreditIdag erbjuder flexibla lån mellan 500 – 3000 kr med en återbetalningstid / kredittid på 14 dagar eller 30 dagar. Dvs låna 500 kr, låna 1000 kr, låna 1500 kr, låna 2000 kr, låna 2500 kr eller låna 3000 kr.

Välkommen att bli KreditIdag affiliate!

Vitaminbutiken Kenkou

7 december • Annonsörer

Adtraction välkomnar Vitaminbutiken Kenkou som annonsör!

Vitaminbutiken Kenkou har ett av Sveriges bredaste sortiment av hälsokost på nätet, alltifrån vitaminer, mineraler, kosttillskott, aminosyror, örter till special framtagna tillskott för specifika näringsändamål. Många av de kostillskott och hälsokostprodukter de säljer hittar du oftast inte i en vanlig hälsokostaffär.

Välkommen att bli Vitaminbutiken Kenkou affiliate!

L’EASY

2 december • Annonsörer

Adtraction välkomnar L’EASY som annonsör!

L’EASY grundades 1985 och säljer och hyr ut långvariga förbrukningsartiklar, främst vitvaror, TV/DVD/Surround, digitalkameror, PC:n och mobiltelefoner.

L’EASY erbjuder också lån på upp till 25 000 kronor.

Välkommen att bli L’EASY affiliate!

Timarco

29 november • Annonsörer

Adtraction välkomnar Timarco som annonsör!

Timarco har Sveriges största sortiment av märkesunderkläder och sportunderkläder på nätet. Hos Timarco finner du ett brett utbud av underkläder, trosor, kalsonger, BHs och sport-BHs samt även badkläder, skor och sportkläder.

Timarco är marknadsledande vad gäller välkända varumärken som Sloggi och Triumph och har även ett stort sortiment av Björn Borg, Calida, Craft, Spanx, Calvin Klein, Hanky Panky, Wonderbra, StayInPlace, Salming, Hanes, Shock Absorber, Abecita och Swegmark med flera.

Timarco har funnits i 20 år som företag samt som nätbutik sedan 1997.

Välkommen att bli Timarco affiliate!

 

Outnorth

3 november • Annonsörer

Adtraction välkomnar Outnet som annonsör!

Skandinavisk outdoor när den är som bäst!

Outnorth är den ledande butiken med inriktining på Skandinavisk outdoor. Här finns skandinaviens ledande varumärken såsom Haglöfs, Fjällräven, Lundhags, Hilleberg, Helly Hansen m.fl.

Anslut er till Outnorths program idag för att få ta del av en växande bransch tillsammans med en e-handlare som är bland de ledande i Sverige. Höga avslutningsfrekvenser och stark försäljning ger bra möjligheter till att tjäna mycket pengar.

Välkommen att bli Outnorth affiliate!

 

Adtraction presenterar AdTailor

3 oktober • Verktyg

AdTailor är ett verktyg som möjliggör för affiliates att skapa personligt utformade annonser baserat på produktfiler från e-handlare som är anslutna till Adtraction.

De flesta e-handlare inom retail-segmentet jobbar med produktfiler som möjliggör för exempelvis Prisjakt och Pricerunner att indexera deras produktutbud. Produktfilerna innehåller information såsom aktuella priser, bilder och produktbeskrivningar.

Genom att importera e-handlarnas produktfiler till sitt system ger Adtraction affiliates möjlighet att använda detaljerad produktinformation i sin marknadsföring. Exempelvis för att bygga en egen sökmotor för ett särskilt produktsegment, eller en galleria med produkter inom en viss produktkategori.

Hittills har emellertid produktfiler krävt vissa programmeringskunskaper hos affiliates. Adtraction presenterar nu AdTailor, ett verktyg som gör detaljerad produktinformation lättillgängligt för alla affiliates – oavsett teknisk nivå.

Med AdTailor skapar affiliates enkelt egna annonser som innehåller precis de produkter de önskar marknadsföra på sina webbplatser. AdTailor möjliggör för affiliates att:

  • söka bland hundratusentals produkter med en knapptryckning
  • lägga till valfria produkter i annonser – inklusive namn, bild, pris och direktlänk
  • lägga till egna kommentarer och texter för respektive produktange valfri storlek och form på annonser

Med AdTailor ökar affiliates sina intäkter genom att marknadsföra de produkter som lämpar sig för just deras webbplats, snarare än allmänna banners.

OK Money

1 oktober • Annonsörer

Adtraction välkomnar OK Money som annonsör!

OK Money har marknadens bredaste utbud av sms-lån och kunderna kan låna mellan 500 och 10 000 kr utan säkerhet och får ett preliminärt lånebeslut på bara några minuter. Lån upp till 2000 kr kan beviljas en person som är 18 år gammal, varit folkbokförd i Sverige i minst 2 år och inte har en betalningsanmärkning hos kronofogden. För lån över 2000 kr krävs minst 20 års ålder. Lån utbetalas alla dagar kl. 7 – 22 men låneansökningar tas emot 24h om dygnet alla dagar i veckan.

Varför OK Money?

  1. Säkra internetlån – Låneansökningen görs genom en krypterad förbindelse och varje ansökan behandlas konfidentiellt.
  2. Lägre lånekostnader – Glöm inte att du kan göra avdrag för räntekostnaderna i din deklaration. Då blir dina lånekostnader ännu lägre!
  3. Extra återbetalningstid – Möjlighet till 14 dagar extra återbetalningstid.

Välkommen att bli OK Money affiliate!

Risicum

1 oktober • Annonsörer

Adtraction välkomnar Risicum som annonsör!

Risicum Capital AB grundades under år 2007 och erbjuder 1000 -10 000 kronors smålån. De har sedan dess beviljat mer än 50 000 lån till svenska medborgare, samtliga minst 20 år gamla och med en hygglig ekonomi. Lånetjänstens säkerhetgaranteras med hjälp av en skyddad förbindelse som är VeriSign-certifierad. Tjänstens säkerhetsnivå motsvarar den som finns hos svenska banker.

Välkommen att bli Risicum affiliate!

 

Unionen

19 september • Annonsörer

Adtraction välkomnar Unionen som annonsör!

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund.

Unionen är cirka 500 000 medlemmar, varav mer än 33 000 förtroendevalda på över 67 000 arbetsplatser. Unionen är ett fackförbund där alla tjänstemän på en arbetsplats i den privata sektorn kan vara medlemmar. Det är oavsett befattning, utbildning eller lön. Till exempel är många chefer medlemmar och en stor del av medlemmarna har utbildning från högskola eller universitet.

Välkommen att bli Unionen affiliate!