Flygvaruhuset

23 december • Annonsörer

Adtraction välkomnar Flygvaruhuset som annonsör!

Flygvaruhuset

Flygvaruhuset har funnits sedan 1989 och är idag ett självklart val hos svenska resenärer. Sedan starten 1989 har närmare 2 miljoner nöjda resenärer valt att boka sina resor via Flygvaruhuset.

Stort produktutbud, personlig service och reserådgivning är bara ett par punkter som gör dem starkare. Flygvaruhuset arbetar kontinuerligt med teknikutveckling och breddning av produktutbudet. Allt för att kunderna online ska få en så bra shoppingupplevelse som möjligt.

Välkommen att bli Flygvaruhuset affiliate!

Att skriva effektiva recensioner

17 december • Tips för publishers

Produktrecension

Att skriva egna recensioner om olika produkter är ett av de mest effektiva verktygen inom affiliatemarknadsföring. Genom att utforma recensionerna för att intressera och inspirera läsarna ökar chanserna till köp. Det gäller dock att man lyckas uppmana läsarna till att köpa utan vara alltför inriktad på försäljning. Här är några tips för att skriva recensioner som både informerar och motiverar.

  1. Hitta en produkt som motiverar dig – Visst,  man kan skriva en recension om nästan vilken produkt som helst, men det det är mycket lättare att skriva en bra recension om en produkt som man verkligen är intresserad av. Intresse och engagemang för produkten lyser igenom i recensionen. Gör en lista över saker och produkter som intresserar dig och utgå från den.
  2. Använd rätt nyckelord – Det är naturligtvis ingen poäng med att skriva en recension om ingen läser den. Därför är det viktigt att man optimerar texten inte bara för läsarna utan även för sökmotorerna. Skriv en lista över fraser och ord som folk kan tänkas använda när de söker efter information om den aktuella produkten. Skriv sedan in dessa i sökordsverktyget i exempelvis Adwords och bestäm vilka fraser som kommer att ge mest trafik. Använd sedan dessa fraser på lämpliga ställen i din text.
  3. Testa produkten – Poängen med en recension är att personen som skriver verkligen har använt produkten och vet något om den. Ta dig tid att verkligen testa produkten och sätt dig in i fördelar och nackdelar. Det sista du vill göra är att sprida felaktig information till dina läsare. Det kan skada din trovärdighet ordentligt.
  4. Lägg extra tid på rubriken – Använd inte bara det typiska ”Recencion av [produktnamn]”. Försök istället att skriva en rubrik som som lockar besökaren att klicka på den. Rubriker i form av frågor fungerar ofta bra, exempelvis ”Är (produktnamn) verkligen så bra som alla säger?” Tänk på att mängden information på internet är i princip obegränsad, så det gäller att skilja sig från mängden genom att använda ”klickvänliga” rubriker.
  5. Fokusera på fördelarna Funktioner är tekniska aspekter hos en produkt som gör att den skiljer sig från konkurrenterna. Fördelar beskriver hur funktionerna gynnar konsumenten. Till exempel, en funktion hos en iPod kan vara att man kan lagra upp till 120 GB. Fördelen med detta är att användaren har mängder av utrymme för hela sin musik-, video- och fotosamling. När man skriver en recension bör man alltid fokusera på fördelarna istället för funktionerna. Konsumenterna är nämligen själviska och bryr sig bara om hur de personligen kommer att gynnas av att köpa produkten.
  6. Använd statistik – Hur effektiv din recension är beror mycket på vilket förtroende dina läsare har för dig. Utan förtroende betyder din recension ingenting för dem. Statistik och rekommendationer är bra verktyg för att skapa förtroende. Försök hitta statistik som visar den aktuella produktens fördelar. Ju fler bevis du har att produkten fungerar desto större sannolikt är det att dina läsare kommer att köpa den.
  7. Underlätta skummande – Du har säkert sett så kallade ”heatmaps” som visar hur människor läser webbinnehåll, dvs de tenderar att skumma innehållet snarare än att läsa det fullt ut. Det innebär att dina recensioner måste tillgodose läsarens behov att skumma och lätt identifiera de viktiga delarna. Detta kan åstadkommas genom att man skriver korta stycken, gör listor med punkter, använder fetstil för viktiga fraser, etc.
  8. Använd bilder – Folk vill se produkten de läser om och funderar på att köpa. Använd minst en bra bild av produkten i din recension.
  9. Ha en slutsats – Recensioner har inte den typiska uppmaningen till köp som man ser i vanliga annonser. Detta beror på att de inte är avsedda att vara enbart säljande. Däremot behöver de en slutsats för att motivera läsaren att agera. Det bästa sättet att göra detta är genom att ge en tydlig personlig rekommendation i slutet av recensionen.

Detta är en fri översättning av en föredömlig artikel av Eric Brantner på ReveNews.

Greatdays

11 december • Annonsörer

Adtraction välkomnar Greatdays som annonsör!

Greatdays tycker att man ska ha kul här i livet och erbjuder därför massor av bra och minnesvärda upplevelser.

Kort och gott så erbjuder Greatdays ett brett sortiment av högkvalitativa upplevelser som paketeras i en snygg presentask. Upplevelserna säljs som presentkort med en giltighetstid på 1 år, Greatdays erbjuder alltid fri bytesrätt till annan upplevelse i samma prisgrupp eller till dyrare prisgrupp mot tillägg.

Det ska vara lätt och roligt att hitta och köpa en upplevelse. Välkommen att bli Greatdays affiliate!

SolVentia

8 december • Annonsörer

Adtraction välkomnar SolVentia som annonsör!

SolVentia

Undrar du om du har någon betalningsanmärkning? Vill du veta vad du har för deklarerad årsinkomst? Vill du ha uppgifter om din aktuella scoringpoäng? Då är Solventias tjänst som klippt och skuren för dig!

Hos Solventia kan man beställa en kreditupplysning på sig själv. Man erhåller en detaljerad kreditupplysning med information om varifrån man fått en betalningsanmärkning, hur stort belopp en betalningsanmärkning är på, vad en betalningsanmärkning gäller och när en betalningsanmärkning försvinner.

Välkommen att bli SolVentia affiliate!

Expresskredit

8 december • Annonsörer

Adtraction välkomnar Expresskredit som annonsör!

Expresskredit

Expresskredit erbjuder privatpersoner ett enkelt lån för att avhjälpa tillfällig brist på likvida medel. Som ny kund kan man låna 1000 kr första gången, 2000 kr andra gången och 3000 kr tredje gången, förutsatt att man skött betalningarna av sina mobillån.

Välkommen att bli Expresskredit affiliate!

SMSPengar

8 december • Annonsörer

Adtraction välkomnar SMSPengar som annonsör!

SMSPengar

SMSlån eller snabblån som det även kallas har blivit en populär tjänst i Sverige. SMSPengar erbjuder marknadens enklaste, bekvämaste och snabbaste SMSlånetjänst. Tjänstens grundpelare är enkelhet, snabbhet och funktionalitet vilka alla syftar till att maximera kundnyttan och därmed erhålla nöjda kunder.

SMSPengar erbjuder mikrolån uppgående till 1000, 2000, 3000 eller 4000 kr. Nya kunder kan låna upp till 2000 kr och befintliga upp till 4000 kr.

Välkommen att bli SMSPengar affiliate!

TheHome.se

2 december • Annonsörer

Adtraction välkomnar TheHome.se som annonsör!

TheHome.se

Affordable good design – TheHome har ambitionen att alla skall kunna köpa snygga designade möbler av hög kvalité, något som tidigare endast varit förbehållet några få på ”fina gatan”. De jobbar alltid med de bästa materialen för att produkterna skall ha en lång livslängd och andas stil och kvalité

TheHome.se jobbar oftast direkt med de fabriker som producerar produkterna utan några fördyrande mellanled. De säljer endast sina varor över Internet vilket gör att de inte behöver hyra någon butik eller anställa personal till den.

Välkommen att bli TheHome affiliate!

Accept Försäkring

25 november • Annonsörer

Adtraction välkomnar Accept Försäkring som annonsör!

Accept är ett svenskt försäkringsbolag som har varit verksamt sedan 1998. Accept erbjuder bland annat inkomstförsäkring.

Inkomstförsäkring är en produkt som kompletterar ersättningen ifrån A-kassan vid arbetslöshet. Försäkringen är intressant för alla löntagare med en inkomst över a-kassetaket på 18.700kr/mån.

Välkommen att bli Accept Försäkring affiliate!

DonnaBeauty

21 oktober • Annonsörer

Adtraction välkomnar DonnaBeauty som annonsör!

DonnaBeauty

DonnaBeauty har ett stort utbud av hudvårdsprodukter, make Up och parfymer från välkända varumärken! Med konkurrenskraftiga priser som ligger en bra bit under de redan etablerade butikernas prisnivå är DonnaBeauty ett bekvämt och enkelt alternativ för att shoppa skönhetsprodukter på internet.

Snabba leveranser, normalt inom 2-5 dagar.

Välkommen att bli DonnaBeauty affiliate!

Easycredit

15 oktober • Annonsörer

Adtraction välkomnar Easycredit som annonsör!

Easycredit

Easycredit är ett kreditföretag som verkar på den snabbt växande marknaden för snabba och små kundkrediter, även kallade mikrolån. I dagsläget erbjuder de lån på 1000, 2000 eller 3000 kr i 30 dagar.

Easycredit erbjuder också långa öppettider, snabba besked och framför allt fokus på kundens säkerhet. Easycredit.se jobbar ständigt med att utvärdera kundens behov och möjligheter till utveckling av våra tjänster.

Easycredit.se drivs av Easy Investments Nordic AB och är registrerat hos Finansinspektionen. Denna registrering är till för att säkerställa att verksamheten följer Finansinspektionens regelverk för den svenska kreditmarknaden.

Välkommen att bli Easycredit affiliate!